Kombinationen af opfindsomhed, godt håndværk og villigheden til at se tingende fra et nyt perspektiv, mener vi, er fundamentet for at skabe unikke løsninger og løse virkelig problemstillinger. Det vi opnår ved at have både værksted og ingeniørafdeling under samme tag, er en omstillingsparat og agil virksomhed der kan varetage de fleste udviklingsopgaver. Vores kunder refererer ofte til os som en ”one-stop-shop” for udvikling og prototypefremstilling.

vi elsker en udfordring

Vi er et team af ingeniører og håndværkere, der brænder for det vi laver. Vi lever af at udvikle. Vi har et indgående kendskab til produktudvikling indenfor mange forskellige brancher, hvilket gør os i stand til at hjælpe med de fleste typer af opgaver.

Gennem et tæt samarbejde med kunderne skaber vi i fællesskab en kreativ arbejdsgang, hvor opgaven er i fokus og produktet er løsningen.

 

Ingeniørservice

Vi har mange års erfaring med fokus på produktudvikling. Gennem dette arbejde har vi arbejdet startups såvel som store internationale koncerner. Produkterne har varieret fra noget du kan holde i din hånd, til skibscontainere med udstyr – så vi har erfaring med lidt af hvert.

 

“Nej” er ikke et svar.

                                                                                     – Peter Kjul, CEO

Vi har et solidt netværk af leverandører. Det betyder at Kjul & Co kan varetage opgaver, der strækker sig fra store svejste stålkonstruktioner til små emner med fine tolerancer – en kombination af disse viser sig ofte at være løsningen.

Bearbejdningsmetoder in-house